Cameratoezicht

Camera Toezicht
De criminaliteit loopt de spuigaten uit en ook lezen/horen we steeds meer berichten van overvallers welke steeds brutaler worden en met meer geweld hun misdaden begaan. Onderzoek in de diverse media maakt duidelijk dat camerabeveiliging de omgeving veiliger maakt en het aantal misdrijven en diefstallen sterk terugdringt.
Een goede beveiliging van uw onderneming / woning zal de mogelijkheid dat u hier slachtoffer van wordt dan ook drastisch verkleinen.

VeiCom Techniek BV biedt hierin niet alleen een actieve maar ook een preventieve werking van cameratoezicht systemen aan.

Zo is gebleken dat criminelen minder snel geneigd zijn om hun slag te slaan in een omgeving welke voorzien is van camera bewaking.

Camera Toezicht

VeiCom Techniek BV heeft voor zowel de zakelijke als de particuliere klanten een aantal interessante pakketten samengesteld. Vrijwel iedere situatie is anders, net als specifieke wensen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meerdere camera's of kentekenregistratie camera’s dan kunnen wij samen met u een pakket op maat samenstellen.

U bent bij ons verzekert van een reële prijs, professionele kwaliteit en onze hoge inzet op het gebied van service waardoor iedere klant een tevreden klant blijft!