Inbraakdetectie

Na het aanbrengen van bouwkundige aanpassingen kan een inbraakalarmsysteem (beveiligings-installatie) een aanvulling zijn voor het beveiligen tegen inbraak van uw woning of bedrijf.

Als de inbreker ondanks de juiste bouwkundige beveiliging toch besluit om een raam of deur te forceren zal het inbraak detectiesysteem in werking treden. Een snelkraak of ramkraak, waarbij een hele gevel wordt  beschadigd, is ook met een alarm niet te voorkomen. De aanwezigheid van een alarminstallatie zal zeker niet uitnodigend werken.

Bij een geslaagde inbraakpoging zal de inbreker hooguit een paar minuten binnen blijven, omdat ook hij weet dat er na alarm meestal een melding naar een meldkamer gaat.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het mogelijk om na een detectie binnen 10 seconden te worden gebeld door de meldkamer. In overleg met de meldkamer kunt u op dat moment de nodige vervolgactie bepalen. Als het gaat om een geverifieerd alarm dan zal altijd de politie worden gewaarschuwd.
Wanneer u zelf de alarmafhandeling niet wilt verzorgen, kunt u de aansluiting van uw systeem op de meldkamer door ons laten verzorgen.

We hebben ons gespecialiseerd op een aantal merken te weten: Ademco, Alphatronics, Honeywell, Satel. Na tientallen jaren van ontwikkeling en expertise leveren deze leveranciers zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen.

Het installeren van een inbraak detectiesysteem moet goed en professioneel gebeuren en daarom zijn  onze monteurs minimaal in het bezit van een diploma monteur beveiliging installaties. Uiteraard ook het bewijs van betrouwbaarheid, welke is afgegeven door het ministerie van Justitie.

We installeren zowel bedrade als draadloze alarmsystemen.
Bij bedrade systemen worden kabels zoveel mogelijk weggewerkt in bestaande kabelgoten zodat deze niet zichtbaar zijn. Wij installeren systemen voor verzekeringseis klasse 1 [normaal] voor b.v. een woning tot klasse 4 [maatwerk] voor b.v. een juwelier.

Voor een goed beveiligingsadvies op maat kunt u contact met ons opnemen.

Ademco Alphatronics Honeywell Satel